ΙΤΑΛΙΑ

Αποκάλυψη Μοντέλα: "Συζητούσαμε για Ρονάλντο στη Μίλαν"

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, runs with ball past AC Milan's Samuel Castillejo during of the Italian Super Cup final soccer match between AC Milan and Juventus at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, runs with ball past AC Milan's Samuel Castillejo during of the Italian Super Cup final soccer match between AC Milan and Juventus at King Abdullah stadium in Jiddah, Saudi Arabia, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo) AP

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Μοντέλα, αποκάλυψε ότι, όταν βρισκόταν στην Μίλαν, οι "ροσονέρι" ήθελαν να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Μοντέλα, προέβη σε αποκαλύψεις στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στη Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Όταν ρωτήθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε ότι, όταν ήταν προπονητής στην Μίλαν, οι "ροσονέρι" είχαν κάνει κρούση για τον Πορτογάλο σταρ: "Συζητήσαμε γι' αυτόν όταν ήμουν στη Μίλαν, αλλά δεν το πίστεψα ποτέ. Ωστόσο, υπήρχε πιθανότητα να τον αποκτήσουμε".

Ο Μοντέλα βρισκόταν στον πάγκο της Μίλαν τη σεζόν 2016-2017, μία περίοδο που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρέδιδε την ομάδα σε επενδυτές από την Κίνα. Πράγματι, όπως είχε υποστηρίξει στο παρελθόν, ο πρώην τεχνικός διευθυντής των "ροσονέρι", Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, υπήρχε ενδιαφέρον για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και γι' άλλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ομπαμεγιάνγκ.

Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι είχε διαβεβαιώσει τους ανθρώπους της Μίλαν, ότι ο νέος Κινέζος επενδυτής θα πραγματοποιήσει όλα αυτά που εκείνος δεν μπορούσε. Κάτι τέτοιο, βέβαια, ποτέ δεν συνέβη και η ιταλική ομάδα πέρασε ξανά σε άλλα χέρια και συγκεκριμένα στην Elliott Management.

O Ρονάλντο τελικά ήρθε στην Ιταλία το 2018 για λογαριασμό της Γιουβέντους. Από την άλλη ο Μοντέλα, δεν συνέχισε στο Μιλάνο και μετά από πέρασμα στη Σεβίλλη, κατέληξε στη Φιορεντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η καλλονή σύντροφος του Ντε Λιχτ τρολάρει Γιουβέντους και Ρονάλντο!
Μήνυμα παρηγοριάς σε Κριστιάνο Ρονάλντο από Κάντιθ!
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ