ΙΤΑΛΙΑ

Η Μίλαν πήρε τη νίκη στο ιστορικό πρώτο ντέρμπι με την Ίντερ

Η Μίλαν πήρε τη νίκη στο ιστορικό πρώτο ντέρμπι με την Ίντερ

Μετά από 224 ματς σε επίπεδο ανδρών, ήρθε η ώρα για τις Μίλαν και Ίντερ να αναμετρηθούν και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, με τις ροσονέρι να επικρατούν με 3-1 στο ιστορικό πρώτο ντέρμπι.

Μίλαν και Ίντερ έχουν αναμετρηθεί 224 φορές στην ιστορία τους στο διάσημο "Derby della Madonnina", με την Ίντερ να μετράει σε 110 χρόνια ιστορίας 81 νίκες και η Μίλαν 76, ενώ 67 είναι τα ματς που έχουν λήξει ισόπαλα.

Από εδώ και πέρα όμως, οι δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες του Μιλάνου θα κοντράρονται όχι μόνο στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες, με το πρώτο ντέρμπι των δύο ομάδων στο γυναικείο ποδόσφαιρο για τη Serie A να λαμβάνει χώρα το απόγευμα της Κυριακής και να βρίσκει νικήτριες τις "ροσονέρε".

Μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές που γέμισαν το στάδιο "Ernesto Breda" οι παίκτριες της Μίλαν πήραν τη νίκη με 3-1 χάρη σε δύο γκολ της Κονκ (35' 56') και ένα της Ρινάλντι (87'), με τις νερατζούρε από την πλευρά τους να σκοράρουν στο 54' με την Μαρινέλι.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Μίλαν έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα και έπιασε την Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους Μαουρίτσιο Γκαντς (άλλοτε παίκτης τόσο της Μίλαν όσο και της Ίντερ) που συμπλήρωσε σήμερα τα 51 χρόνια ζωής.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ