Μετά από μία σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα και τις εμπειρίες που πήρε ως παράγοντας με την Ρόμα, ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε το νέο βήμα του, που έχει να κάνει με ανέρευση ταλέντων.

Από σημαία της Ρόμα εντός γηπέδου για πάνω από 20 χρόνια και παράγοντας της αγαπημένης του ομάδας, ο Φραντσέσκο Τότι είναι πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα που ελπίζει να γίνει άλμα.

ADVERTISING

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο άλλοτε εμβληματικός καπιτάνο των τζαλορόσι, η επόμενη ιδιότητά του είναι "ανιχνευτής ταλέντων", με τον ίδιο να κάνει γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πως δημιούργησε δύο συμβουλευτικές εταιρίες για συλλόγους και παίκτες, αμφότερες με έδρα την Ρώμη: η CT10 και η IT Scouting.

"Θα μου άρεσε να ανακαλύπτω νέους παίκτες. Δεν λέω ονόματα αλλα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφέροντες παίκτες, και Ιταλοί. Έχω κάνει τα πάντα όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, θα μου άρεσε να μάθω πράγματα πέρα από αυτό.

ADVERTISING

Το μέλλον κρύβει σίγουρα θετικά πράγματα: θέλω να δω τι επιφυλάσσει για μένα", είχε δηλώσει πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Τότι, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την είσοδό του στον κόσμο του σκάουτινγκ.