ΙΤΑΛΙΑ

Ικάρντι: Περιμένει τη Γιουβέντους, σταντ μπάι η Νάπολι και η Ρόμα

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Oct. 21, 2018. Mauro Icardi's stoppage-time header gave Inter Milan a 1-0 win over AC Milan in the city derby on Sunday. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ικάρντι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μάουρο Ικάρντι θέλει να μετακομίσει στο Τορίνο και περιμένει την πρόταση της Γιουβέντους, έχοντας στο "περίμενε" τις Νάπολι και Ρόμα, κρατώντας ανοικτές τις πόρτες του.

Η έλευση του Ρομέλου Λουκακού στο Μιλάνο για την Ιντερ φανερώνει και τη διάθεση της ιταλικής ομάδας για τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος βλέπει ότι υπάρχει ρίσκο να πάει χαμένη μια ολόκληρη σεζόν, γι' αυτό και κοιτάζει τις εναλλακτικές επιλογές του.

Ο Αργεντινός στράικερ προτιμά τη Γιουβέντους και περιμένει πρόταση της "Βέκια Σινιόρα", προκειμένου να υπάρξει deal με τους νερατζούρι και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, μετακομίζοντας στο Τορίνο. Βέβαια, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Την ίδια στιγμή όμως, δεν απορρίπτει την προοπτική της Νάπολι και της Ρόμα, που επίσης ορέγονται τον διεθνή στράικερ. Η γυναίκα και μάνατζερ του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, έχει ζητήσει από τις δυο ομάδες να περιμένουν μερικές ημέρες ακόμα, προτού παρθεί η τελική απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Η Νάρα θέλει να κερδίσει χρόνο, ώστε να γίνει το μπάσιμο από τη Γιουβέντους, όμως παράλληλα θέλει να κρατήσει ανοικτές τις πόρτες για τον άνδρα της. Το θέμα όμως είναι ότι οι παρτενοπέι και οι τζαλορόσι βιάζονται και υπάρχει κίνδυνος να κάνουν πίσω.

Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του Ικάρντι, ο οποίος παραμένει στο ρόστερ της Ίντερ, αλλά ουδείς γνωρίζει για πόσο ακόμη...

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ