ΙΤΑΛΙΑ

Ιμόμπιλε: Τα ξεχωριστά "ευχαριστώ" για την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού

Lazio's Ciro Immobile celebrates scoring a goal during the Serie A Soccer match between Lazio and Cagliari, at Stadio Olimpico, in Rome, Italy, Thursday, July 23, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Lazio's Ciro Immobile celebrates scoring a goal during the Serie A Soccer match between Lazio and Cagliari, at Stadio Olimpico, in Rome, Italy, Thursday, July 23, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι σταματώντας στα 36 γκολ στη φετινή Serie A και δημοσίευσε επιστολή στο Instagram για να μοιραστεί τη χαρά του με τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να γράψει ιστορία.

Η φετινή σεζόν ήταν αναντίρρητα η καλύτερη στη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική καριέρα του Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός στράικερ κατέκτησε το Χρυσό Παπούτσι (βραβείο που δίνεται για τον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη) με τα 36 γκολ που πέτυχε και τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα στην έξοδο της Λάτσιο στο Champions League, ενώ με αυτό τον αριθμό ισοφάρισε το ρεκόρ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν από τη σεζόν 2015-16 για την πιο παραγωγική σεζόν ενός παίκτη στην Serie A.

O 30χρονος επιθετικός γνώρισε την αποθέωση μέσω των social media για το τρομερό επίτευγμά του και δεν έχει σταματήσει ακόμα και τώρα να δέχεται συγχαρητήρια, με τον ίδιο να βρίσκει την ευκαιρία να στείλει τα δικά του ξεχωριστά ευχαριστώ μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram.

"Αγάπησα αυτό το άθλημα από τότε που ήμουν παιδί και ήταν ακριβώς αυτή η αγάπη και το πάθος για το ποδόσφαιρο που με ώθησαν να τολμώ και να πιστεύω πάντα δυνατά στα όνειρά μου... Ευχαριστώ τη γυναίκα μου που με κράτησε από το χέρι, με άντεξε και με υποστήριξε στις πιο δύσκολες ημέρες, στα παιδιά μου που με έκαναν να χαμογελώ ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλα.

Ευχαριστώ τους γονείς μου και τον αδερφό μου επειδή μου δίδαξαν τους κανόνες θυσίας και ταπεινότητας που ισχύουν πρώτα στη ζωή και μετά στον αθλητισμό. Ευχαριστώ σε όλη τη διοίκηση και στον προπονητή μου και στο υπέροχο επιτελείο του, σε όλα τα άτομα που δουλεύουν μέσα στην ομάδα και με έκαναν να νιώσω ξεχωριστά από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο Φορμέλο.

Αλλά κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς φίλοι που είστε οι καλύτεροι συμπαίκτες που θα μπορούσα να έχω. Και φυσικά οι οπαδοί για τη στοργή που μου δείξατε από την πρώτη ημέρα που έφτασα εδώ και με καλωσορίσατε ως γιο της πόλης σας, κάνοντάς με να προσπαθώ γίνω τον καλύτερο ευατό μου για τα χρώματά σας.

Πέρασε άλλη μία δύσκολη χρονιά, όχι όμως για εμας αλλά για όλα άτομα που πάλεψαν για μας και για τα παιδιά μας σε δύσκολες εποχές και χάρη στη δουλειά τους μας έκαναν να κοιτάζουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα για όλα τα μηνύματα που έλαβα αλλά και αυτά από οπαδούς που αγαπούν απλώς το άθλημα. Σας στέλνω μία αγκαλιά", έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο φορ των λατσιάλι, μέσω επιστολής.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του με τους Ρωμαίους έχει ισχύ μέχρι το 2023, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να έχει δείξει πάντως επιθυμία να έρθουν πολύ σύντομα σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο, βλέποντας αρκετές του εξωτερικού (π.χ Έβερτον) να είναι διατεθειμένες να του κάνουν πρόταση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χρυσό Παπούτσι: Νικητής ο Ιμόμπιλε, εκτός αποστολής ο Ρονάλντο
Serie A: Αυλαία με ήττα η Γιουβέντους, τερμάτισε 2η η Ίντερ, νίκη με Μανωλά η Νάπολι
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ