ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάλεσμα σε Σισέ από ομάδα τέταρτης κατηγορίας μεσω Twitter!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) ΕUROKINISSI

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στα 37 του χρόνια και η Καμποντάσο επιχείρησε μέσω Twitter να τον προσεγγίσει χρησιμοποιώντας τη δύναμη των social media.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Τζιμπρίλ Σισέ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Βιτσέντσα 1902 όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ για αυτήν, με την ομάδα να μην παίρνει εισιτήριο συμμετοχής για κανένα επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ιταλία και τον 37χρονο άσο να ξεσπάει κατά του ιδιοκτήτη της.

"Έριξε στα σκ@τ@ 25 παίκτες. Ο πρόεδρος δεν ήταν σοβαρό άτομο, ήταν ένας μεγάλος ψεύτης", ήταν τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού για τον Γάλλο επιχειρηματία Μπρις Ντεζαρντέν, που δεν δικαίωσε το όνομα του επενδυτή που του είχαν κολλήσει όταν ανέλαβε τις τύχες της.

"Ένα πράγμα είναι βέβαιο, ότι πάντα θέλω να παίζω", ήταν το μήνυμα του Σισέ την Πέμπτη μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, με τον πρώτο μνηστήρα να μην αργεί να εμφανιστεί.

Αυτή ήταν η Καμποντάσο της Serie D (τέταρτη κατηγορία Ιταλίας), η οποία "έκλεισε το μάτι" στον Σισέ λέγοντάς του πώς του πάει το κόκκινο και το μπλε χρώμα και πως μπορει να επιλέξει εκείνη για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ