ΙΤΑΛΙΑ

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε και το Νάπολι - Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia

Napoli's Kostas Manolas, left, fouls Inter Milan's Lautaro Martinez during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Napoli's Kostas Manolas, left, fouls Inter Milan's Lautaro Martinez during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ιταλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση μεταξύ της Νάπολι και της Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia δεν θα διεξαχθεί την Πέμπτη (05/03), όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω του κορονοϊού.

Μετά το Γιουβέντους - Μίλαν, η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλλει και τον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia μεταξύ της Νάπολι και της Ίντερ που επρόκειτο να διεξαχθεί την Πέμπτη (05/03), λόγω του κορονοϊού.

Θυμίζουμε πως ούτως ή άλλως, εντός της ημέρας η Ιταλική Κυβέρνηση αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη των πρωταθλημάτων, με το σενάριο των κεκλεισμένων των θυρών για -τουλάχιστον- ένα μήνα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Αναβλήθηκε το Γιουβέντους - Μίλαν!
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ