ΙΤΑΛΙΑ

Λούκα Τόνι: "Ο Ρονάλντο δεν μπορεί να ντριμπλάρει κανέναν"

Λούκα Τόνι: "Ο Ρονάλντο δεν μπορεί να ντριμπλάρει κανέναν"

Ο Λούκα Τόνι έκραξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου της Γιουβέντους από τη Νάπολι. Ο πρώην διεθνής στράικερ ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να ντριμπλάρει κανέναν και ότι φέρει ευθύνη για την ήττα.

Η Νάπολι κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας το βράδυ της Τετάρτης (17/6) στο Ολίμπικο. Η κανονική διάρκεια του τελικού με τη Γιουβέντους ολοκληρώθηκε 0-0, οι ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι και οι "παρτενοπέι" επικράτησαν με 4-2.

Ο πρώην διεθνής στράικερ, Λούκα Τόνι, ο οποίος τη σεζόν 2011-2012 είχε φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, έκραξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την απόδοσή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είναι μια ήττα που φέρνει την υπογραφή και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε φυσική κατάσταση δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, ενώ δεν μπορεί να ντριπλάρει κανέναν".

Φέτος ο Πορτογάλος έχει 1.8 ντρίμπλες ανά 90' στη Serie A και 2.0 στο Champions League, με συνολικό μέσο όρο τις 1.9 πετυχημένες ντρίμπλες ανά 90', λίγο πάνω από τις 1.6 που είχε στην περσινή σεζόν. Ο πιο "βαρύς" Λεβαντόφσκι έχει 2 ντρίμπλες το ματς, ενώ ο Μέσι φέτος σπάει ξανά τα κοντέρ με 6 ντρίμπλες ανά 90' στη La Liga και 8.8(!) στο Champions League.

Για τον Τόνι, πάντως, κορυφαίος παίκτης της Γιουβέντους ήταν ο 42χρονος Τζανλουίτζι Μπουφόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κυπελλούχος Ιταλίας η Νάπολι, 4-2 στα πέναλτι την Γιουβέντους
Νάπολι - Γιουβέντους: Η διαδικασία των πέναλτι
Νάπολι - Γιουβέντους: Περίλυπος ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Νάπολι: Έξαλλοι πανηγυρισμοί για το Κύπελλο
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ