ΙΤΑΛΙΑ

Μόντσα: Ψηστήρι Μπερλουσκόνι σε Ιμπραχίμοβιτς

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο ιδιοκτήτης της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο γενικός διευθυντής, Αντριάνο Γκαλιάνι, προσπαθούν να πείσουν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να συνεργαστούν ξανά μετά από την κοινή τους θητεία στη Μίλαν και ν' αγωνιστεί ο 38χρονος στη Serie B.

Το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη Μίλαν εκπνέει στο τέλος της σεζόν και δεν είναι βέβαιο ότι θα επεκταθεί σύμφωνα με ιταλικά και σουηδικά δημοσιεύματα.

Ο 38χρονος Σουηδός, ωστόσο, μπορεί να παραμείνει στην Ιταλία. Ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι και ο Αντριάνο Γκαλιάνι προσπαθούν να πείσουν τον Σκανδιναβό να αποδεχθεί την πρόταση της Μόντσα και να αγωνιστεί στη Serie B, στην οποία προβιβάστηκε (από την Serie C) πριν από λίγες ημέρες.

Άλλωστε οι τρεις τους γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Μίλαν από το 2010-2012. Αξίζει να τονιστεί ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Ιμπραχίμοβιτς άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία για τη Χάμαρμπι, στην οποία κατέχει το 23,5% των μετοχών.

Photo credits: AP Images

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ