ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Απαιτεί 90.000.000 ευρώ για να δώσει τον Κουλιμπαλί στην Σίτι

Napoli's Kalidou Koulibaly gestures to supporters at the end of the Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli's Kalidou Koulibaly gestures to supporters at the end of the Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν κλείνει την πόρτα στην Μάντσεστερ Σίτι για τον Καλιντού Κουλιμπαλί αλλά κατέστησε σαφές πως μόνο αν οι πολίτες καταβάλλουν το ποσό των 90.000.000 ευρώ θα δεχτεί να τους παραχωρήσει τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ.

Το όνειρο της απόκτησης του Λιονέλ Μέσι δεν πήρε σάρκα και οστά για την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Pulga να παίρνει τελικά την απόφαση να μείνει -έστω και με το ζόρι- στην Μπαρτσελόνα για να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους μπλαουγκράνα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι πολίτες θα βάλουν φρένο στις μεταγραφικές ορέξεις τους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών σε Αγγλία και Ιταλία, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να κάνει το μπαμ για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής της και προσφέρεται να διαθέσει μέχρι και 75.000.000 ευρώ συν μπόνους για να κάνει δικό της τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μόνο εύκολος διαπραγματευτής δε θα είναι πάντως για την Σίτι, με την ιταλική εφημερίδα "Il Mattino" να αποκαλύπτει πως ο ισχυρός άνδρας των παρτενοπέι επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Κουλιμπαλί, Ραμαντάνι, και του διεμήνυσε πως ο παίκτης θα αφήσει την Νάπολι για να πάει στην Σίτι μόνο αν φτάσει στα χέρια των παρτενοπέι πρόταση ύψους 90.000.000 ευρώ.

Το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει μάλιστα πως ο 29χρονος Σενεγαλέζος στόπερ δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να πιέσει καταστάσεις για να αποχωρήσει και πως έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο "Σαν Πάολο" σε περίπτωση που η Νάπολι δεν πάρει αυτά που ζητάει.

Εν τω μεταξύ, η "Sportmediaset" αναφέρει πως σε περίτπωση που γίνει τελικά το deal, τότε η Νάπολι θα κινηθεί άμεσα για παίκτες με τα χρήματα που θα πάρει, με τους Μπογκά, Ουντέρ, Μπρέκαλο και Βερετούντ να είναι στη μεταγραφική λίστα του Τζενάρο Γκατούζο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ