ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Δίνει και άλλον παίκτη εκτός του Καρνέζη για να πάρει τον Όσιμεν

Νάπολι: Δίνει και άλλον παίκτη εκτός του Καρνέζη για να πάρει τον Όσιμεν

Η Νάπολι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το μεγάλο deal με την Λιλ για την απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν, με τους παρτενοπέι να δέχονται να παραχωρήσουν εκτός από τον Ορέστη Καρνέζη και τον αρχηγό της ομάδας Νέων του συλλόγου, Κλαούντιο Μάντσι.

Ο Βίκτορ Όσιμεν αποτελεί τον μεγάλο καλοκαιρινό μεταγραφικό στόχο της Νάπολι και στην προσπάθειά της να τον εντάξει στο δυναμικό της, η ομάδα του ιταλικού Νότου δείχνει διατεθειμένη να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα που προβάλλει η Λιλ.

Δεν είναι μόνο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 47.000.000 ευρώ που αναμένεται να μπει στα ταμεία των λιλουά από τη συγκεκριμένο συμφωνία, αλλά και το γεγονός πως οι παρτενοπέι δέχτηκαν να ανάψει το πράσινο φως για την αποδέσμευση δύο ποδοσφαιριστών τους, ώστε να μετακινηθούν στη γαλλική ομάδα.

Η αρχή έγινε με τον Ορέστη Καρνέζη, που συμπεριλήφθηκε στο deal ως έμψυχο αντάλλαγμα ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια ώστε να γίνει και δεύτερη μετακίνηση.

Πρόκειται για τον 20χρονο αμυντικό και αρχηγό της Primavera (ομάδα Νέων), Κλαούντιο Μάντσι, με τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως εντός της ημέρας θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λιλ για να κλείσει οριστικά το deal που θα φέρει στο Σαν Πάολο τον 21χρονο Νιγηριανό φορ, Βίκτορ Όσιμεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ