ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι - Λάτσιο 1-0: Ο Ινσίνιε την έστειλε στα ημιτελικά

Lorenzo Insigne of Napoli, centre, scores the first goal of the game against Lazio, during their Italian Cup Serie A quarterfinal soccer match at San Paolo stadium in Napoli, Italy, Tuesday Jan. 21, 2020. (LaPresse via AP)
Lorenzo Insigne of Napoli, centre, scores the first goal of the game against Lazio, during their Italian Cup Serie A quarterfinal soccer match at San Paolo stadium in Napoli, Italy, Tuesday Jan. 21, 2020. (LaPresse via AP) AP

Μετά από ένα ματς που τα είχε όλα η Νάπολι χάρη στο τέρμα του Ινσίνιε μόλις στο δεύτερο λεπτό επικράτησε με 1-0 κόντρα στη Λάτσιο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ένα μεγάλο ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες παρακολούθησαν όσοι είδαν την αναμέτρηση της Νάπολι με την Λάτσιο. Οι παρτενοπέι επικράτησαν με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ινσίνιε και ήταν εκείνοι που πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Για την ακρίβεια από το δεύτερο λεπτό αφού τότε σκόραραν οι γηπεδούχοι.

Ο Ινσίνιε πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και αριστερά, χόρεψε δύο αντιπάλους του και στη συνέχεια πλάσαρε ιδανικά τον Στρακόσα για να ανοίξει το σκορ για την Νάπολι. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων η Λάτσιο έφτασε κοντά στο 1-1. Συγκεκριμένα, στο 9' ο Χισάι ανέτρεψε τον Καϊσέδο και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Ιμόμπιλε ανέλαβε την εκτέλεση, όμως γλίστρησε και βρήκε την μπάλα με τα δύο πόδια και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Δέκα λεπτά αργότερα η Νάπολι έμεινε και με δέκα παίκτες αφού ο Χισάι είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ίδιο όμως έγινε και με την Λάτσιο Λούκας Λέιβα να αποβάλεται με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι και οι δύο ομάδες έπαιξαν με δέκα από το 25 και μετά.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα αφού η Λάτσιο είδε δύο τέρματά της να ακυρώνονται ως οφσάιντ. Τόσο το τέρμα του Ιμόμπιλε στο 66', όσο και σε εκείνο που πέτυχε ο Ατσέρμπι στο 86' δεν μέτρησαν. Φυσικά, δεν ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές των δύο ομάδων στο ματς αφού είχαν και τέσσερα δοκάρια σε ένα ματς που θα το θυμούνται όσοι το παρακολούθησαν για χρόνια.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ