ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Ο Αντσελότι κούνησε μαντήλι, ο Γκατούζο τον διαδέχεται!

Napoli head coach Carlo Ancelotti gives instructions during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli head coach Carlo Ancelotti gives instructions during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το παιχνίδι κόντρα στην Γκενκ θα είναι το τελευταίο για τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Νάπολι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως μετά το τέλος του ματς είτε θα απολυθεί ή θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Η Νάπολι μετράει αντίστροφα για ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς με την Γκενκ το βράδυ της Τρίτης στο Σαν Πάολο (10/12, 19:55) όπου με νίκη διασφαλίζει την πρόκρισή της στους "16" του Champions League, την ίδια ώρα όμως ετοιμάζεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να αποχαιρετήσει τον προπονητή της.

Το αρνητικό σερί των εννέα αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (επτά στο πρωτάθλημα) την έχει αφήσει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα όσον αφορά στη μάχη της τετράδας και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, το γυαλί στις σχέσεις μεταξύ του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και του Κάρλο Αντσελότι δεν έχει απλά ραγίσει αλλά έχει θρυμματιστεί.

" Ένας προπονητής πρέπει να έχει πάντα έτοιμη τη βαλίτσα του" , είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως οι επαφές που φέρεται να είχε ο Ντε Λαουρέντις με τον Τζενάρο Γκατούζο ( μετά την ισοπαλία της Νάπολι με την Ουντινέζε την περασμένη Κυριακή) έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην αποφασή του να αποχωρήσει.

AC Milan coach Carlo Ancelotti, right, points at player Ivan Gattuso Gennaro during a training session ahead of the match against Belgium's Anderlecht in group H of the Champions League at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Monday Oct. 16, 2006. AC Milan coach Carlo Ancelotti isn't worried that his team has only scored one goal in four Serie A games ahead of Tuesday's Champions League match against Anderlecht. (AP Photo/Yves Logghe)
AC Milan coach Carlo Ancelotti, right, points at player Ivan Gattuso Gennaro during a training session ahead of the match against Belgium's Anderlecht in group H of the Champions League at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels, Monday Oct. 16, 2006. AC Milan coach Carlo Ancelotti isn't worried that his team has only scored one goal in four Serie A games ahead of Tuesday's Champions League match against Anderlecht. (AP Photo/Yves Logghe) AP PHOTO/YVES LOGGHE

"Νικάει και λέει αντίο: το αποτέλεσμα με την Γκενκ δεν θα παίξει ρόλο για τον Αντσελότι", αναφέρει η Gazzetta dello Sport, με την Repubblica να υποστηρίζει στο δικό της ρεπορτάζ: "Ο Αντσελότι θα πει αντίο στην Νάπολι ακόμα και σε περίπτωση πρόκρισης κόντρα στην Γκενκ. Την Τετάρτη το ραντεβού με τον Ντε Λαουρέντις για να ξεκαθαριστεί ο τρόπος του διαζυγίου, συμβόλαιο 18 μηνών στον Γκατούζο που ίσως να παρουσιαστεί επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης".

Η τορινέζικη Tuttosport υπογραμμίζει πως ο Κάρλο Αντσελότι είναι οριστικά παρελθόν από την Νάπολι και θα ανακοινώσει την παραίτηση του μετά το ματς με την Γκενκ, ενώ σύμφωνα με την Stampa "το πρώτο απογοητευτικό ημίχρονο της Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε έπεισε τον Ντε Λαουρέντις να δώσει τέλος στη συνεργασία του με τον Αντσελότι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ