ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Οι ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν τον Γκατούζο με ενός λεπτού σιγή

Νάπολι: Οι ποδοσφαιριστές υποδέχτηκαν τον Γκατούζο με ενός λεπτού σιγή
CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Μετά το θάνατο της αδερφής του Φραντσέσκα, όλοι οι παίκτες της Νάπολι αγκάλιασαν εικονικά τον Τζενάρο Γκατούζο στο προπονητικό κέντρο και μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου για να τιμήσουν τη μνήμη της.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στο προπονητικό κέντρο του Castel Volturno στην τελευταία προπόνηση της Νάπολι, με τον Τζενάρο Γκατούζο να επιστρέφει στις υποχρεώσεις του με την Νάπολι μετά από κάποιες ημέρες απουσίες και να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Το γεγονός πως έχασε την αδερφή του Φραντσέσκα δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να μην αγγίξει τους ποδοσφαιριστές των παρτενοπέι, με την Νάπολι να γνωστοποιεί μέσω επίσημης ενημέρωσης πως όλη η ομάδα θέλησε να δείξει στον προπονητή της πως είναι δίπλα του και του συμπαρίσταται στο 100% σε αυτό το προσωπικό δράμα που βιώνει.

Ναι μεν δεν υπήρχαν ασπασμοί και εναγκαλισμοί ελέω κορονοϊού, ωστόσο μετά από παρότρυνση του αρχηγού Λορέντσο Ινσίνιε, οι παίκτες τήρησαν ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη της προπόνησης ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον τραγικό χαμό της αδερφής του "Ρίνγκιο".

Υπενθυμίζεται πως η Φραντσέσκα Γκατούζο απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών έπειτα από τρίμηνη μάχη που έδωσε στην εντατική, με την αδερφή του προπονητή της Νάπολι να πάσχει από χρόνια ασθένεια και τα τελευταία χρόνια να είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλές εγχειρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ