ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ιμόμπιλε απάντησε στους επικριτές με αιχμηρό tweet

Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring during an Europa League group E soccer match between Lazio and Celtic, in Rome's Olympic Stadium, Thursday, Nov. 7, 2019 (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring during an Europa League group E soccer match between Lazio and Celtic, in Rome's Olympic Stadium, Thursday, Nov. 7, 2019 (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Coppa Italia έφερε πολλά αρνητικά σχόλια για τους παίκτες της Λάτσιο, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να περνάει στην αντεπίθεση με φουλ επιθετικό τιτίβισμα.

Μετά από 12 διαδοχικές νίκες, η Λάτσιο γνώρισε την πρώτη της ήττα και μάλιστα ήταν οδυνηρή αφού το 0-1 απο την Νάπολι στο "Σαν Πάολο" έφερε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Coppa Italia για την κάτοχο του τροπαίου.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ήταν ένα από τα τραγικά πρόσωπα στο ματς της Τρίτης καθώς έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το γκολ του Ινσίνιε (από το 2ο λεπτό) όταν γλίστρησε και έστειλε τη μπάλα άουτ σε εκτέλεση πέναλτι, με τον Ιταλό φορ να δέχεται μάλιστα σωρεία αρνητικών σχολίων για τη φάση αυτή.

Υπήρχαν μάλιστα και αρκετά πικρόχολα σχόλια στα social media που του εύχονταν να τραυματιστεί, με τον αρχικανονιέρη της φετινής Serie A με 23 γκολ να μη διστάζει να απαντήσει μέσω ενός άκρως δυναμικού ποσταρίσματος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

"Στα πτώματα των λιονταριών γιορτάζουν οι σκύλοι πιστεύοντας πως έχουν νικήσει. Όμως τα λιοντάρια παραμένουν λιοντάρια και οι σκύλοι παραμένουν σκύλοι. Πάμε γερά Λάτσιο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός διεθνής επιθετικός.

Ο Ιμόμπιλε απάντησε στους επικριτές με αιχμηρό tweet
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ