ΙΤΑΛΙΑ

Ο Κόντε πέτυχε το ακατόρθωτο: Ένωσε Ίντερ και Γιουβέντους

Inter Milan's head coach Antonio Conte gives instructions during the Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at the Rome Olympic Stadium, Sunday, July 19, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Inter Milan's head coach Antonio Conte gives instructions during the Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at the Rome Olympic Stadium, Sunday, July 19, 2020. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Ο Αντόνιο Κόντε συμπλήρωσε 51 χρόνια ζωής και είδε όχι μόνο την Ίντερ αλλά και την μεγάλη αντίπαλο των νερατζούρι, Γιουβέντους, να του στέλνουν ευχητήρια μηνύματα μέσω των λογαριασμών τους στα social media

Αντόνιο Κόντε ο... ενωτικός! Ο Ιταλός τεχνικός έκλεισε την Παρασκευή (31/7) 51 χρόνια ζωής και "κατόρθωσε" να κάνει τις Ίντερ και Γιουβέντους να... συμφωνήσουν, καθώς δέχτηκε διαδικτυακές ευχές για τα γενέθλιά του τόσο από τους Μιλανέζους όσο και από τους Τορινέζους.

Η είδηση φυσικά έχει να κάνει με το γεγονός πως ευχήθηκε στον Κόντε και η πρώην ομάδα του, παρά την τεράστια κόντρα της με την Ίντερ, με την βέκια σινιόρα να μην παραγνωρίζει πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ήταν εκείνος που την οδήγησε στην κατάκτηση των τριών από τα εννέα διαδοχικά σκουντέτι που πρόσθεσε στη συλλογή της από τη σεζόν 2011-12 έως σήμερα.

"Ευτυχισμένα γενέθλια Αντόνιο Κόντε", αναφέρει σε σχετικό της tweet η Γιουβέντους που συνοδεύεται από emoji με μία τούρτα καθώς και με φωτογραφία του Κόντε από την εποχή που κάλυπτε χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο ως ποδοσφαιριστής με την ασπρόμαυρη φανέλα της.

Όσο για την νυν ομάδα του, την Ιντερ, οι νερατζούρι έγραψαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους για τον Κόντε: "Στο τιμόνι της πρώτης ομάδας από τις 31 Μαΐου 2019, ο Αντόνιο Κόντε γιορτάζει σήμερα τα δεύτερα γενέθλιά του ως προπονητής της Ίντερ.

Επιμονή, φιλοδοξία, ενθουσιασμός, αφοσίωση στη δουλειά και θυσίες είναι όλα αυτά τα στοιχεία που περιγράφουν το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Στον τεχνικό των νερατζούρι που συμπληρώνει σήμερα 51 χρόνια ζωής, τις πιο θερμές ευχές από όλο τον κόσμο της Ίντερ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Ο Κόντε θέλει τον Εντομπελέ
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ