ΙΤΑΛΙΑ

Ο κοροναϊός στέλνει το Γιουβέντους - Ίντερ σε ελεύθερο κανάλι

Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο κοροναϊός σαρώνει την Ιταλία και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, με το Γιουβέντους - Ίντερ να γίνεται όπως όλα δείχνουν κεκλεισμένων των θυρών και ταυτόχρονα να αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Η Βόρεια Ιταλία είναι όμηρος εδώ και λίγα 24ωρα του κοροναϊού και ο αθλητισμός στη γειτονική χώρα έχει επηρεαστεί σε τεράστιο βαθμό, με ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις να έχουν μπει στον πάγο και άλλες να αναμένεται να ματαιωθούν μέσα στο προσεχές διάστημα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, πρόθεση της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας είναι τα ματς της 26ης αγωνιστικής της Serie A να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για να μην υπάρχει συγκέντρωση κόσμου και δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να έχει ανακοινωθεί η σχετική απόφαση, που έχει τη σύμφωνη γνώμη της ιταλικής ομοσπονδίας και των συλλόγων.

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ της "Tuttosport" αποκαλύπτει πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ στο "Allianz Stadium", που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη του σκουντέτο, να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα κατέχει ο "Sky", όμως η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει να μαζευτεί πολύς κόσμος σε μπαρ όπου θα προβάλλεται το παιχνίδι, για αποφυγή πιθανής εξάπλωσης του επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία κοροναϊού, και για αυτό σκέφτεται να αποφασίσει τη μετάδοση του αγώνα από άλλο μέσο.

Συγκεκριμενα από το "ελεύθερο" στο κοινό "TV8", με στόχο να έχει τη δυνατότητα να δει το ματς από το σπίτι όλη η ποδοσφαιρική Ιταλία και να αποφευχθούν συγκεντρώσεις που πιθανόν να συμβάλλουν στην περαιτέρω εξάπλωση του κοροναϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους - Ίντερ: Υπέρ του να γίνει το ντέρμπι με κλειστές τις πόρτες ο Ανιέλι
Ξέσπασμα Μπαλοτέλι για κοροναϊό: "Η κατάσταση θυμίζει πόλεμο"
Κορωναϊός: Σταματούν όλα τα ιταλικά πρωταθλήματα μπάσκετ
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ