ΙΤΑΛΙΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμμετοχή στο 54% των γκολ της Γιουβέντους

Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Juventus forward Cristiano Ronaldo gestures at the end of the Champions League group H soccer match between Manchester United and Juventus at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 19 τέρματα στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γιουβέντους και έχει συμμετοχή στο 54% των γκολ των "μπιανκονέρι".

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να συμπλήρωσε τα 34 του χρόνια, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ. Το βράδυ της Παρασκευής σκόραρε και πάλι στη νίκη της Γιουβέντους επί της Φροζινόνε.

Αυτό ήταν το 19 τέρμα του Πορτογάλου με τη φανέλα των "μπιανκονέρι" στο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βοηθά την ομάδα του και σε άλλους τομείς και είναι ενδεικτικό πως μετρά και εννιά ασίστ. Για να γίνουν καλύτερα αντιληπτές οι επιδόσεις του "CR7" αρκεί να αναφέρουμε ότι έχει συμμετοχή στο 54% των τερμάτων της Γιουβέντους.

Για την ακρίβεια η "Γιούβε" έχει πετύχει 52 γκολ στο πρωτάθλημα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμμετοχή (είτε σκοράροντας είτε δίνοντας ασίστ) στα 28 εξ αυτών.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ