ΙΤΑΛΙΑ

Ο πρόεδρος της Μπρέσια ανακοίνωσε τον Μπαλοτέλι

Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, επιβεβαίωσε σε ιταλικά ΜΜΕ το μπαμ με την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι. "Θα μας κοστίσει ακριβά, αλλά θα δώσει τα πάντα".

Φάνταζε μια ανάσα από τη μετακίνησή του στη Βραζιλία για λογαριασμό της Φλαμένγκο. Ωστόσο, οι απαιτήσεις και τα νέα καπρίτσια που εμφάνιζε συνεχώς δεν έγιναν αποδεκτά από την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ευχαρίστησε με story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram - στην πορτογαλική γλώσσα (!) μάλιστα - την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο για την πρόταση και τους οπαδούς της για τα μηνύματα που του έστειλαν.

Ο 29χρονος Ιταλός επιθετικός επιστρέφει στην πατρίδα του. Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην Μπρέσια επιβεβαιώθηκαν. Από τα πλέον επίσημα χείλη μάλιστα, αυτά του προέδρου της ομάδας από την Απουλία.

"Εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην πόλη που μεγάλωσε. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάριο θα δώσει τα πάντα για την ομάδα. Δεν σας δώσω αριθμούς, αλλά θα μας κοστίσει ακριβά", υποστήριξε ο Μάσιμο Τσελίνο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας ενός έτους - με οψιόν για ακόμη μία σεζόν - και οι απολαβές 1.500.000 ευρώ ετησίως. Ο Σούπερ Μάριο επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από τρία χρόνια, καθώς από το 2016 βρισκόταν στη Γαλλία. Φόρεσε αρχικά τη φανέλα της Νις και πέρυσι της Μαρσέιγ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μίλαν, Ίντερ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μπρέσια επέστρεψε στη Serie A και την Κυριακή (16/8) αντιμετωπίζει την Περούτζα για το Coppa Italia.

Photo credits: AP Images

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ