ΙΤΑΛΙΑ

Παίκτης έκανε σεξ σε νυχτερινό κλαμπ και τώρα κάνει μηνύσεις για το viral video

Παίκτης έκανε σεξ σε νυχτερινό κλαμπ και τώρα κάνει μηνύσεις για το viral video

Παίκτης της Ρετζιάνα βιντεοσκοπήθηκε την ώρα που έκανε σεξ σε τουαλέτα νυχτερινού κέντρου και τώρα προχωράει σε μηνύσεις, ψάχνοντας τα άτομα που διέρρευσαν το ακατάλληλο video στα social media.

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Ρετζιάνα και ένα άκρως ακατάλληλο video που κυκλοφόρησε στα social media έχει γίνει βασικό θέμα συζήτησης στην ποδοσφαιρική Ιταλία την Πέμπτη.

Ο λόγος για τον Ματέο Βολτονίνι, με τον δεύτερο κίπερ της Ρετζιάνα (ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας) να βρίσκεται σε εξαιρετικά άβολη θέση όταν κυκλοφόρησε ένα video διάρκειας 15'', που τον δείχνει να κάνει σεξ με νεαρή κοπέλα σε τουαλέτα νυχτερινού κέντρου της περιοχής του.

Το εν λόγω video διαδόθηκε σε χρόνο dt μέσω του διαδικτύου, με τον 23χρονο πορτιέρε να παίρνει άμεσα μέτρα μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη του video καθώς έδωσε εντολή στο δικηγόρο του να καταγγείλει τα άτομα που διέρρευσαν το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό.

Στην ίδια κίνηση προχώρησε και η κοπέλα που βρέθηκε εκτεθειμένη μέσω του ακατάλληλου video που κυκλοφόρησε, με την Ρετζιάνα από την πλευρά της να τιμωρεί τον παίκτη με μία εβδομάδα αποχή από τις προπονήσεις αναμένοντας τις νεότερες εξελίξεις από την περίεργη υπόθεση.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ