ΙΤΑΛΙΑ

Σήκωσαν πανό για Μουσολίνι οι σκληροπυρηνικοί της Λάτσιο

Lazio fans cheer prior to the Italian Cup soccer final match between Lazio and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio fans cheer prior to the Italian Cup soccer final match between Lazio and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Λίγες ώρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό Coppa Italia με την Μίλαν, οπαδοί της Λάτσιο ύψωσαν πανό υπέρ του Μουσολίνι και φώναξαν φασιστικά συνθήματα σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου (VIDEO).

Η ποδοσφαιρική Ιταλία περιμένει με αρκετή ανυπομονησία να έρθει το βράδυ της Τετάρτης (24/4) όπου θα τεθούν αντιμέτωπες Μίλαν και Λάτσιο στο "Σαν Σίρο" στη ρεβάνς του 0-0 στο "Ολίμπικο", καθώς αμφότερες διεκδικούν το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Αν και το διακύβευμα είναι μεγάλο, τόσο ο Τζενάρο Γκατούζο όσο και ο Σιμόνε Ιντζάγκι κράτησαν χαμηλούς τόνους στις συνεντεύξεις Τύπου που παραχώρησαν, όμως δυστυχώς το κλίμα ενότητας και ηρεμίας διαταράχτηκε λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα.

Σήκωσαν πανό για Μουσολίνι οι σκληροπυρηνικοί της Λάτσιο

Σε αυτό έβαλε το χεράκι τους μία μερίδα από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Λάτσιο που ταξίδεψαν από την Ρώμη στο Μιλάνο για το παιχνίδι, με τους συγκεκριμένους "λατσιάλι" να υψώνουν πανό σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου υπέρ του Ιταλού δικτάτορα, Μπενίτο Μουσολίνι.

"Τιμή στον Μπενίτο Μουσολίνι", ανέφερε το περιεχόμενο του πανό που ύψωσαν στην οδό Μπουένος Άιρες, ενώ δεν έμειναν μόνο σε αυτή την πρόκληση αλλά φώναξαν και αρκετά φασιστικά συνθήματα.

Σημειώνεται πως η Λάτσιο θα έχει την υποστήριξη περίπου 4.000 οπαδών της στο "Σαν Σίρο", με το κλίμα να αναμένεται να είναι εκρηκτικό μετά από το πρόσφατο ματς πρωταθλήματος και το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο φινάλε, με πρωταγωνιστές τους Κεσιέ και Μπακαγιοκο απο πλευρας "ροσονέρι" και τον Ατσέρμπι από πλευράς "λατσιάλι".

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ