ΙΤΑΛΙΑ

Σκέψεις ακόμα και για Σεπτέμβριο για το φινάλε της σεζόν!

Σκέψεις ακόμα και για Σεπτέμβριο για το φινάλε της σεζόν!
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Οι ποδοσφαιρικές ιταλικές ενώσεις αποφάσισαν πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα έχει 20 ομάδες στην Serie A ακόμα και αν διακοπεί το πρωτάθλημα ενώ επανέλαβαν την πρόθεσή τους να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν ακόμα και αν χρειαστεί να μπει ο Σεπτέμβριος.

Οι ποδοσφαιρικές ενώσεις στην Ιταλία αποφάσισαν πως η νέα σεζόν θα εξακολουθεί να έχει 20 ομάδες στην Serie A ακόμα και αν διακοπεί το πρωτάθλημα ενώ επανέλαβαν την πρόθεσή τους να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν ακόμα και αν χρειαστεί να μπει ο Σεπτέμβριος.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει προχωρήσει στη 2η φάση στην Ιταλία, με τον αριθμό των θανάτων, των κρουσμάτων και των ανθρώπων που μπαίνει σε ΜΕΘ να μειώνεται σημαντικά, παρόλα άγνωστο παραμένει ακόμα το πώς θα δοθεί φινάλε στην ποδοσφαιρική σεζόν στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας.

Απόδειξη η πρόσφατη τοποθέτηση του Βιντσέντζο Σπανταφόρα, με τον υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας να προειδοποιεί πως η Serie A δεν θα ξαναμπεί σε ράγες εάν πρώτα δεν υπάρχει απόλυτη συμφωνία για την την τήρηση του ιατρικού πρωτοκόλλου.

Στην τηλεδιάσκεψη πάντως που διεξήχθη την Πέμπτη και στην οποιά πήραν μέρος διάφορες ενώσεις (παικτών, προπονητών, διαιτητών), αποφασίστηκε -σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sport Italia- πως θα υπάρχουν κανονικά προβιβασμοί και υποβιβασμοί ακόμα και αν η σεζόν λήξει πρόωρα.

Σκέψεις ακόμα και για Σεπτέμβριο για το φινάλε της σεζόν!
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η πιο σημαντική απόφαση που πάρθηκε πάντως είχε να κάνει με την εξέλιξη της σεζόν, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να εμφανίζονται θετικοί στη συνέχιση της σεζόν.

Έκαναν μάλιστα σαφές πως σε περίπτωση που η UEFA αλλάξει το πλαίσιο για την καταληκτική ημερομηνία των εθνικών πρωταθλημάτων που είναι τώρα στις 2 Αυγούστου, τότε και εκείνοι είναι διατεθειμένοι να παίξουν και τον Αύγουστο ή ακόμα και τον Σεπτέμβριο για να τελειώσει η σεζόν 2019-2020 στο χορτάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ