ΙΤΑΛΙΑ

Στη Γιουβέντους ο Τζέκο, στη Ρόμα ο Μίλικ

Roma's captain Edin Djeko runs to celebrate after scoring against Basaksehir during an Europa League Group J soccer match between Basaksehir and Roma, in Istanbul, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Roma's captain Edin Djeko runs to celebrate after scoring against Basaksehir during an Europa League Group J soccer match between Basaksehir and Roma, in Istanbul, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να αποκτήσει από τη Ρόμα τον Εντίν Τζέκο, το κενό του οποίου οι "τζαλορόσι" καλύπτουν με τον Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι. Δεν προχωρά για τη Γιούβε η περίπτωση του Λουίς Σουάρες.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται για τη Γιουβέντους η μεταγραφή του Εντίν Τζέκο. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας τα βρήκε με τη Ρόμα, η οποία θα λάβει 16 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 34χρονου Βόσνιου φορ.

Ο ίδιος αποδέχτηκε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 7,5 εκατ. ευρώ. Για τη Γιουβέντους δεν προχώρησε τελικά η περίπτωση του Λουίς Σουάρες, ο οποίος την Πέμπτη (17/9) βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις για να αποκτήσει την ιταλική υπηκοότητα. Για τον Ουρουγουανό κίνηση σκέφτεται να κάνει η Ατλέτικο.

Από εκεί και πέρα, η Ρόμα θα καλύψει το κενό του Τζέκο με τον Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι. Οι "τζαλορόσι" πρόσφεραν 20+8 εκατ. ευρώ στους παρτενοπέι για τον 26χρονο διεθνή Πολωνό, που είχε αποκτηθεί από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2016 αντί 32 εκατ. ευρώ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ