ΙΤΑΛΙΑ

Βιέρι: "Δεν έπρεπε να γίνει το Γιουβέντους - Ίντερ"

Former soccer striker Bobo Vieri watches during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 18, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Former soccer striker Bobo Vieri watches during a Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 18, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κριστιάν Βιέρι τόνισε ότι ήταν λάθος που διεξήχθη το Γιουβέντους - Ίντερ μία ημέρα πριν ανακοινωθεί η αναστολή της Serie A από την ιταλική κυβέρνηση.

Ξεκάθαρη θέση για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ πήρε ο Κριστιάν Βιέρι. Ο παλαίμαχος επιθετικός τόνισε ότι η αναμέτρηση που διεξήχθη στις 8 Μαρτίου δεν έπρεπε να γίνει.

"Δεν έπρεπε να γίνει το ματς με τη Γιουβέντους και η περίπτωση με τον Ρουγκάνι το απέδειξε. Όλοι μέσα στο γήπεδο κινδύνευσαν.

Όπως δεν θα έπρεπε να γίνουν τα ματς της Αταλάντα με τη Βαλένθια. Υπήρχαν τότε φωνές για τα ματς αυτά, αλλά οι αρμόδιοι στην ιταλική λίγκα και στην UEFA δεν τις άκουσαν" είπε μεταξύ άλλων .

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε μία μόλις ημέρα πριν η ιταλική κυβέρνηση αποφασίσει την αναστολή όλης της αθλητικής δραστηριότητας, ενώ ο Ρουγκάνι τρεις μέρες μετά βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ