ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Είδαν από πολυκατοικία το Φαμαλικάο - Πόρτο

Είδαν από πολυκατοικία το Φαμαλικάο - Πόρτο

Οπαδοί της Φαμαλικάο και της Πόρτο παρακολούθησαν από πολυκατοικία δίπλα στο γήπεδο την αναμέτρηση των δυο ομάδων που βρήκε τους δράκους να γνωρίζουν την εκτός έδρας ήττα (2-1). (VIDEOS)

Με το αριστερό επέστρεψε στη δράση η Πόρτο στο πρώτο ματς της Primeira Liga μετά από την αγωνιστική δραστηριότητα λόγω κορονοϊού, καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Φαμαλικάο.

Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει (και) στη χώρα της Ιβηρικής, ωστόσο φίλοι των δυο ομάδων βρήκαν τον τρόπο να παρακολουθήσουν εξ... αποστάσεως την αναμέτρηση από πολυκατοικία δίπλα στο Εστάδιο Μουνισιπάλ 22 ντε Ζούνιο.

Άλλοι εξ αυτών φορούσαν μάσκα και τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις, άλλοι όχι όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στα πλάνα κατά τη διάρκεια του ματς.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Φάμπιο Μαρτίνς - μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 - έπειτα από λάθος του Μαρτσεσίν στο 48ο λεπτό, αλλά η Πόρτο ισοφάρισε στο 74ο με τον Χεσούς Κορόνα μετά από ασίστ του πρώην μέσου του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Ολιβέιρα.

Το τελικό σκορ (2-1) υπέρ της Φαμαλικάο διαμόρφωσε ύστερα από τέσσερα λεπτά (78') ο Πέδρο Γκονσάλβες.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ