ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Ρίο Άβε κινείται για Ζιλ Ντίας

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ρίο Άβε κινείται για την απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, Ζιλ Ντίας, ο οποίος το δεύτερο μισό της σεζόν που τελείωσε φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Εξαιρετικά πιθανό θεωρεί η πορτογαλική εφημερίδα, O Jogo, το ενδεχόμενο ο Ζιλ Ντίας να επιστρέψει στη Ρίο Άβε, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη σεζόν 2016-2017.

Η ομάδα από τη Βίλα ντο Κόντε κινείται για την απόκτηση του 22χρονου Πορτογάλου εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό, υπό το καθεστώς δηλαδή που τον είχε αποκτήσει και στην προηγούμενη θητεία του.

Ο Ντίας, ο οποίος το δεύτερο μισό της σεζόν που τελείωσε φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν έχει θέση στα πλάνα του προπονητή των Μονεγάσκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπράγκα και το 2015 μετακινήθηκε στ' αντίστοιχα της γαλλική ομάδας. Δεν απήλαυσε της εμπιστοσύνης για να παίξει στην πρώτη ομάδα και παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Βαρζίμ, Ρίο Άβε, Φιορεντίνα και Νότιγχαμ Φόρεστ.

Με τους ερυθρόλευκους αγωνίστηκε σε επτά ματς στη Super League, πέτυχε ένα γκολ σε ένα ματς στο κύπελλο και ένα γκολ σε δύο ματς στο Europa League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ