ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ικερ Κασίγιας: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ικερ Κασίγιας: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο

Ο Ίκερ Κασίγιας πόσταρε την πρώτη του φωτογραφία αφότου έγινε γνωστό πως υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου. Χαμογελαστός ο "Αγιος" ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματά του.

Η περιπέτεια της υγείας του Ίκερ Κασίγιας ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικό κόσμο, ωστόσο όλα δείχνουν πως βαίνουν καλώς μια και ο σπουδαίος τερματοφύλακας μετά την επικοινωνία που είχε με τους οικείους του έκανε και το πρώτο του ποστάρισμα μέσα από το νοσοκομείο.

Ο τερματοφύλακας που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του και αγωνίζεται στην Πόρτο, μαζί με την φωτογραφία που τον δείχνει ξαπλωμένο και χαμογελαστό στο κρεβάτι, "ανέβασε" και μήνυμα προς όλους τους φαν του, γράφοντας τα εξής: " Ολα υπό έλεγχο, τρόμαξα αλλά οι δυνάμεις μου έχουν παραμείνει άθικτες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και σας αγαπώ..."

Υπενθυμίζουμε πως αμέσως μόλις γνωστοποιήθηκε η είδηση, ομάδες, συνάδελφοι και άλλοι αθλητές ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον τεράστιο Κασίγιας. Αξίζει να σημειωθεί πως τουλάχιστον για φέτος ο "Αγιος" δεν θα φορέσει ξανά τα γάντια του.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ