ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κονσεϊσάο μετά τον αποκλεισμό της Πόρτο: "Τοξικό περιβάλλον"

Κονσεϊσάο μετά τον αποκλεισμό της Πόρτο: "Τοξικό περιβάλλον"

Η Πόρτο αποκλείστηκε από την Κρασνοντάρ, έμεινε εκτός Champions League και ο προπονητής της Σέρτζιο Κονσεϊσάο έκανε λόγο για τοξικό περιβάλλον στην ομάδα του.

Η Πόρτο γνώρισε πικρό αποκλεισμό από τα playoffs του Champions League, όπου θα συναντούσε τον Ολυμπιακό. Δεν αξιοποίησε το 0-1 του πρώτου αγώνα με την Κρασνοντάρ και στο Ντραγκάο ηττήθηκε 2-3 το βράδυ της Τρίτης (13/8) με συνέπεια να αποκλειστεί και να συνεχίζει στο Europa League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, το κλίμα ήταν τεταμένο στους "δράκους". Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Σέρτζιο Κονσεϊσάο ξέσπασε και έκανε λόγο για αρρωστημένο περιβάλλον. Μεταξύ άλλων ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ανέφερε:

"Όταν ήρθα εδώ, η Πόρτο δεν είχε κατακτήσει τίποτα για τέσσερα χρόνια. Το κλίμα είναι τοξικό. Αποκλειστήκαμε εξαιτίας των λαθών μου. Είμαι εδώ για να κερδίσουμε τον τίτλο, αλλά αυτό εξαρτάται από αυτό που θέλει ο πρόεδρος για την ομάδα. Η θέση μας είναι στο Champions League. Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση των οπαδών. Δεν θα είμαι πρόβλημα για την Πόρτο (σ. εννοούσε ότι δεν θα έχει πρόβλημα αν απολυθεί)".

Με τον Κονσεϊσάο στην τεχνική ηγεσία η Πόρτο κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-2018 και σούπερ καπ Πορτογαλίας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Στους "Δράκους" προσελήφθη τον Ιούλιο του 2017 και το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 202. Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Ολιανένσε, Κοΐμπρα, Μπράγκα, Γκιμαράες και Ναντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Με την Κράσνονταρ για το σεντόνι

AP Photo/Manuel Araujo

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ