ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Κορμπαλάν: "Ο Κασίγιας δεν θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο"

Porto goalkeeper Iker Casillas gestures end of the Champions League quarterfinal, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Porto goalkeeper Iker Casillas gestures end of the Champions League quarterfinal, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο θρύλος πρώην γκαρντ της Ρεάλ και καρδιολόγος στο επάγγελμα, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, υποστήριξε ότι ο Ίκερ Κασίγιας θα σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διεκομίσθη το πρωί της Τετάρτης (1/5) ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο 38χρονος Ισπανός γκολκίπερ της Πόρτο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ με μήνυμά του καθησύχασε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας του.

Ο "Σαν Ίκερ" δεν θ' αγωνιστεί με τους δράκους στα εναπομείναντα τέσσερα ματς της σεζόν, ενώ το σενάριο να πει οριστικά αντίο στη δράση μοιάζει εξαιρετικά πιθανό.

Ο 64χρονος πρώην γκαρντ της Ρεάλ και καρδιολόγος στο επάγγελμα, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, ξεκαθάρισε ότι ο συμπατριώτης του θα συνεχίσει να ζει φυσιολογικά, αλλά δεν θα μπορέσει ν' αγωνιστεί ξανά σ' επαγγελματικό επίπεδο.

"Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσο μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά", υποστήριξε ο Κορμπαλάν, ο οποίος με τους μερένγκες κατέκτησε 12 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα και 3 Euroleague, 1 Σαπόρτα, 1 Κόρατς και 4 Διηπειρωτικά.

Άνθρωποι του αθλητισμού από όλον τον κόσμο έχουν εκφράσει ευχές για ταχεία ανάρρωση στον "Σαν Ίκερ" - ανάμεσά τους κι ο Πορτογάλος πρώην συμπαίκτης του στους δράκους και νυν γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα - μέσα από τα social media.

Ακόμη κι ο Λιονέλ Μέσι επιφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στον Ισπανό μετά τη νίκη (3-0) της Μπαρτσελόνα επί της Λίβερπουλ για τον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό Champions League.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ