ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μητέρα παίκτη της Μπράγκα σκοτώθηκε σε τροχαίο, πηγαίνοντας στο γήπεδο

Μητέρα παίκτη της Μπράγκα σκοτώθηκε σε τροχαίο, πηγαίνοντας στο γήπεδο

Η μητέρα του Νταβίντ Βέιγκα που παίζει στην U19 της Μπράγκα, σκοτώθηκε την ώρα που πήγαινε στο γήπεδο να δει τον γιο της. Σε κρίσιμη κατάσταση ο πατέρας, το ματς ολοκληρώθηκε πριν τη λήξη του, όταν έγινε γνωστό το συμβάν.

Είναι από τα περιστατικά εκείνα που δεν μπορείς να πεις πολλά, διότι η τραγωδία είναι ανείπωτη. Ο ποδοσφαιριστής της U19 της Μπράγκα, Νταβίντ Βέιγκα, βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του, έπειτα από το τραγικό συμβάν με θύμα τη μητέρα του, που πήγαινε να τον παρακολουθήσει το ματς με τη Μπενφίκα.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, ενεπλάκη σε τροχαίο και έχασε τη ζωή της, ενώ ο πατέρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ματς των δυο ομάδων έληξε 1,5 λεπτό νωρίτερα από το προκαθορισμένο, κάτι που το ζήτησε ο προπονητής της Μπράγκα, μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό την ώρα του παιχνιδιού.

Ο κόουτς της Μπράγκα ζήτησε από τους διαιτητές να σφυρίξουν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 4-2 για τη Μπενφίκα. Μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα, διότι το σοκ ήταν μεγάλο, ενώ ο Βέιγκα βιώνει μια τεράστια δοκιμασία.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ