ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μορεϊρένσε - Σπόρτινγκ 0-0: Γκέλα για τα "λιοντάρια"

Sporting's Jovane Cabral celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between Sporting CP and Pacos de Ferreira at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Friday, June 12, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Antonio Cotrim/Pool via AP)
Sporting's Jovane Cabral celebrates after scoring the opening goal during the Portuguese League soccer match between Sporting CP and Pacos de Ferreira at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Friday, June 12, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Antonio Cotrim/Pool via AP) AP

Η Σπόρτινγκ κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Μορεϊρένσε και έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί στο +5 από την τέταρτη Μπράγκα τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της Liga NOS.

Την ευκαιρία να διατηρήσει μία απόσταση ασφαλείας από την τέταρτη Μπράγκα σπατάλησε η Σπόρτινγκ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Μορεϊρένσε για την 30ή αγωνιστική της Liga NOS.

Τα "λιοντάρια" δεν εκμεταλλεύτηκαν, μάλιστα, το αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για σχεδόν 45 λεπτά με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Ραφίκ Χαλίς στο 51'.

Πέρα από δύο καλές στιγμές του Άντραζ Σπόραρ, με τον Ματέους Πασινάτο να αρνείται την παραβίαση της εστίας του, κι ένα σουτ του Γουέντελ, οι παίκτες του Ρούμπεν Αμορίμ δεν κατάφεραν να δημιουργήσεις αξιόλογες φάσεις μπροστά απ' τα αντίπαλα καρέ.

Αποτέλεσμα, να έρθει η γκέλα που προσωρινά δεν κοστίζει στην Σπόρτινγκ, αλλά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ