ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Απολύθηκε ο Ρουί Βιτόρια

Benfica head coach Rui Vitoria directs his players during the Champions League group E soccer match between FC Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Benfica head coach Rui Vitoria directs his players during the Champions League group E soccer match between FC Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Μετά την ήττα με 2-0 από την Πορτιμονένσε, η Μπενφίκα έλυσε τη συνεργασία της με τον Ρουί Βιτόρια, αφού η ομάδα έμεινε στο -7 από την κορυφή.

Το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις της Μπενφίκα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα πλήρωσε ο Ρουί Βιτόρια, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τους αετούς της Λισσαβώνας.

Μετά την ήττα με 2-0 από την Πορτιμονένσε, η Μπενφίκα έλυσε τη συνεργασία μαζί του έπειτα από τέσσερα χρόνια και πλέον αναζητά τη διάδοχη κατάσταση

Η Μπενφίκα έμεινε στο -7 από την κορυφή, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τον 48χρονο προπονητή και αποφασίστηκε οι δυο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ