ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπενφίκα: Κατηγορεί την τηλεόραση για μοντάζ των ριπλέι προκειμένου να ευνοηθεί η Πόρτο (VIDEO)

Porto's Otavio, centre, battles for the ball with Benfica's Andreas Samaris, left, and Goncalo Guedes during a Portuguese League soccer match between FC Porto and SL Benfica at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto's Otavio, centre, battles for the ball with Benfica's Andreas Samaris, left, and Goncalo Guedes during a Portuguese League soccer match between FC Porto and SL Benfica at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Sunday, Nov. 6, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Η Μπενφίκα με επίσημη ανακοίνωσή της κατηγορεί το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των ματς της Primeira Liga ότι μοντάρει τα ριπλέι για να ευνοήσει την Πόρτο. Οι "αετοί", μάλιστα παρέθεσαν σχετικό βίντεο από το ματς με την Πορτιμονένσε. (VIDEO)

Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει η κόντρα της Μπενφίκα με την Πόρτο! Οι "αετοί" της πορτογαλικής πρωτεύουσας κατηγορούν το κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης των ματς της Primeira Liga, Sport TV, ότι μοντάρει τα πλάνα των ριπλέι προκειμένου να ευνοήσει την κρίση των τηλεθεατών σε αμφισβητούμενες φάσεις, υπέρ της Πόρτο.

Η Μπενφίκα παρέθεσε βίντεο από την αμφισβητούμενη φάση στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ανάμεσα στην Πόρτο και την Πορτιμονένσε, η οποία βρήκε τους "δράκους" νικητές με 4-1.

Συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό, σε επαφή που υπήρχε ανάμεσα στον 29χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό της Πόρτο, Φελίπε, και τον 24χρονο Ιάπωνα φορ της Πορτιμονένσε, Νακαζίμα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι. Ο διαιτητής, ωστόσο, διέταξε να συνεχιστεί το ματς.

"Στο ημίχρονο του Πόρτο - Πορτιμονένσε της προηγούμενης αγωνιστικής, το Sport TV προσπάθησε να εξαπατήσει τους πελάτες του σχετικά με το πέναλτι στον Νακαζίμα. Η ανατροπή του Φελίπε στον Ιάπωνα εξτρέμ ήταν τόσο εμφανής που αυτή τη φορά δεν υπήρχε ούτε ένας κριτικός διαιτησίας για να πει το αντίθετο.

Το κανάλι, ωστόσο, έπαιξε έναν γελοίο, αξιοθρήνητο και ντροπιαστικό ρόλο. Υπάρχουν όρια για κάθε πράγμα. Τι έκανε το Sport TV; Στην αναμονή για το δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε στον αέρα εικόνες μονταρισμένες που δεν αντιστοιχούσαν στο καταφανές πέναλτι", αναφέρει η ανακοίνωση της Μπενφίκα.

Μετά από 12 αγωνιστικές στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, η Πόρτο είναι πρώτη με 30 βαθμούς, η Μπενφίκα τέταρτη με τέσσερις λιγότερους (26).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ