ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Πρόταση 30 εκατ. ευρώ στη Φλαμένγκο για Ζέρσον και Ενρίκε

Bruno Henrique of Brazil's Flamengo celebrates scoring his side's third goal against Ecuador's Barcelona during a Copa Libertadores soccer match in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Bruno Henrique of Brazil's Flamengo celebrates scoring his side's third goal against Ecuador's Barcelona during a Copa Libertadores soccer match in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό του Champions League, Μπενφίκα, είναι ασταμάτητη και μετά την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της (Νούνιες) έκανε πρόταση 30.000.000 ευρώ στη Φλαμένγκο για να αποκτήσει τους Ζέρσον και Μπρούνο Ενρίκε.

Δεν βάζει φρένο στις μεταγραφικές της ορέξεις η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό του Champions League, Μπενφίκα, η οποία ολοκλήρωσε την απόκτηση του Νταρουίν Νούνιες από την Αλμερία αντί 24.000.000 ευρώ. Η μεταγραφή του 21χρονου Ουρουγουανού επιθετικού είναι και η ακριβότερη στην ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε η A Bola και επιβεβαίωσαν και τα βραζιλιάνικα media (UOL Esporte) οι αετοί έκαναν πρόταση στη Φλαμένγκο για να αποκτήσουν πακέτο τους Βραζιλιάνους, Ζέρσον και Μπρούνο Ενρίκε. Αμφότεροι αποτελούν εισήγηση του προπονητή της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί τους στην ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο.

Και οι δύο είναι πρώην συμπαίκτες του νυν δεξιού μπακ του Ολυμπιακού, Ραφίνια. Ο Ζέρσον είναι 23χρονος κεντρικός μέσος και έχει περάσει από την Ευρώπη στο παρελθόν. Έχει αγωνιστεί στη Serie A με τη φανέλα των Ρόμα και Φιορεντίνα.

O Μπρούνο Ενρίκε είναι 29χρονος αριστερός εξτρέμ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σάντος, Βόλφσμπουργκ, Γκοϊάς, Ουμπελάντια, Κρουζέιρο.

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας έχει αποκτήσει ήδη ως ελεύθερο τον 33χρονο Βέλγο κεντρικό αμυντικό, Γιαν Βερτόνχεν, αντί 3.000.000 ευρώ τον 27χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Ζιλμπέρτο, από τη Φλουμινένσε, αντί 15.000.000 ευρώ τον 24χρονο Γερμανό επιθετικό, Λούκα Βάλντσμιτ, από τη Φράιμπουργκ, αντί 18.000.000 ευρώ τον 22χρονο Βραζιλιάνο δεξιό εξτρέμ, Πεντρίνιο, από την Κορίνθιανς και αντί 20.000.000 ευρώ τον 24χρονο Βραζιλιάνο αριστερό εξτρέμ, Έβερτον Σεμπολίνια, από την Γκρέμιο (έχει αποκτήσει και τον 29χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ, Έλτον Λέιτε, από την Μποαβίστα χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό).

Photo credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ