ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα: Σκόραρε και μαζί με τον αδερφό του ο Φέλιξ!

Benfica's Joao Felix, center, celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League quarterfinals, first leg, soccer match between Benfica and Eintracht Frankfurt at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Joao Felix, center, celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League quarterfinals, first leg, soccer match between Benfica and Eintracht Frankfurt at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, April 11, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ζοάο Φέλιξ έδωσε σόου και στο τελευταίο ματς της Μπενφίκα καθώς μετά από γκολ που πέτυχε, το πανηγύρισε με τον μικρό αδερφό του που ήταν πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες (VIDEO).

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να είναι αυτή την περίοδο ο Ζοάο Φέλιξ καθώς την ώρα που μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει τεράστιο ενδιαφέρον να τον καπαρώσουν, εκείνος έδωσε ρεσιτάλ στον πρώτο προημιτελικό της Μπενφίκα στο Europa League με το χατ-τρικ απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο 19χρονος Πορτογάλος επιθετικός αφού την Κυριακή (14/4) συνέχισε το ίδιο βιολί, έχοντας καθοριστική συνεισφορά στη νίκη της ομάδας τους με 4-2 επί της Βιτόρια Σετούμπαλ στο πρωτάθλημα, βγάζοντας ασίστ στα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του και πετυχαίνοντας το τρίτο τέρμα.

Τότε ήταν μάλιστα η στιγμή που σαγήνευσε τα πλήθη στο "Λουζ" της Λισσαβώνας αφού έσπευσε να το πανηγυρίσει στην αγκαλιά του μικρότερου αδερφού του που καθόταν πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, με την κίνηση αυτή να ενθουσιάζει και τους συμπαίκτες του.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ζοάο Φέλιξ: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το νέο "αστέρι" της Μπενφίκα
Γιουβέντους: "Πόρτα" από Μπενφίκα για Ζοάο Φέλιξ στα 75.000.000 ευρώ
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ