ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπρούνο Βιάνα: Ο πρώην "ερυθρόλευκος" πάει για μεταγραφή - ρεκόρ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016-2017, ετοιμάζεται για μεταγραφή - ρεκόρ στην ιστορία της Μπράγκα.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Βιάνα. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος, που προερχόταν από την Κρουζέιρο, αποτελούσε εισήγηση του τότε προπονητή, Πάουλο Μπέντο (είχαν συνεργαστεί στη βραζιλιάνικη ομάδα), για τον οποίο οι Πειραιώτες έδωσαν 1,8 εκατ. ευρώ στη βραζιλιάνικη ομάδα. Ο Λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής έπιασε λιμάνι και έκανε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ουδείς μπορεί να πει βέβαια ότι έκανε τη διαφορά ή ότι έκλεψε τις εντυπώσεις το διάστημα της παραμονής του στον Ολυμπιακό, καταγράφοντας την τελευταία του συμμετοχή τον Φεβρουάριο του 2017 (στην εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο).

Το καλοκαίρι του 2017 η Μπράγκα απέκτησε τον Βιάνα ως δανεικό από τους "ερυθρόλευκους" (300.000 ευρώ το ενοίκιο), ενώ τον Μάρτιο του 2018 κατέθεσε την ρήτρα αγοράς, ύψους 3 εκατ. ευρώ, και απέκτησε τα δικαιώματα του παίκτη. Μια απόφαση που αποδείχθηκε εξαιρετική για την πορτογαλική ομάδα.

Ο 24χρονος αποτέλεσε φέτος τον βασικό στόπερ της Μπράγκα, μετρώντας 36 συμμετοχές, έχοντας ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη χρηματιστηριακή του αξία. Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του Βιάνα εμπλέκεται έντονα στο ρεπορτάζ της Λάτσιο, η οποία θα ψάξει για κεντρικό αμυντικό.

Η Μπράγκα, ωστόσο, δεν προτίθεται να διαπραγματευτεί για τίποτα λιγότερα από τη ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιό του, ύψους 25 εκατ. ευρώ. " Ο Μπρούνο Βιάνα έγινε η πιο μεγάλη επένδυση στην ιστορία της Μπράγκα. Εϊναι δύσκολο να τον κρατήσει η ομάδα για έναν ακόμα χρόνο και προορίζεται στη μεγάλη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι" αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην Πορτογαλία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ