ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ο Μαρεγκά δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποχώρησε από το γήπεδο

Ο Μαρεγκά δέχθηκε ρατσιστική επίθεση και αποχώρησε από το γήπεδο

Οι οπαδοί της Γκιμαράες επιτέθηκαν ρατσιστικά στον επιθετικό της Πόρτο, Μουσά Μαρεγκά, ο οποίος πήρε την απόφαση να φύγει από το γήπεδο, παρά τις προσπάθειες των συμπαικτών του να τον μεταπείσουν. (VIDEO)

Ακόμη ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Το βράδυ της Κυριακής (16/2) η Γκιμαράες τέθηκε αντιμέτωπη με την Πόρτο για την 21η αγωνιστική της Primeira Liga. Ενώ το σκορ ήταν 1-2 υπέρ των "δράκων", οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν ρατσιστικά στον Μουσά Μαρεγκά.

Τότε, ο στράικερ της Πόρτο πήρε την απόφαση να φύγει από το γήπεδο, ενώ λίγο νωρίτερα με δικό του τέρμα η ομάδα του είχε γράψει το 1-2, που διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Ο προπονητής Σέρτζιο Κονσεϊσάο, οι συμπαίκτες του και μέλη του προπονητικού τιμ προσπάθησαν να μεταπείσουν τον φορ από τον Μάλι να μείνει στο ματς, αλλά εκείνος ήταν εκτός εαυτού. Έτσι, στο 72' τη θέση του πήρε ο Ουίλσον Μαναφά.

Οι προσβολές προς τον Αφρικανό στράικερ, μάλιστα, είχαν ξεκινήσει από την προθέρμανση. Ο Κονσεϊσάο υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν είχε καμία όρεξη να μιλήσει για ποδόσφαιρο μετά από όσα έγιναν νωρίτερα.

Δείτε τι συνέβη στο 69' του αγώνα:

Δείτε τα highlights της νίκης της Πόρτο επί της Γκιμαράες:

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ