ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο: Ήττα στην πρεμιέρα της Primeira Liga

Porto midfielder Yacine Brahimi, left, and Porto midfielder Hector Herrera react during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto, AP IMAGES AP IMAGES

Η υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League, Πόρτο, ηττήθηκε με 1-2 στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος από τη Ζιλ Βιθέντε. (VIDEO)

Το Σάββατο (10/8) η Πόρτο έδωσε το πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Η πρεμιέρα της ήταν αρνητική, καθώς η γηπεδούχος Ζιλ Βιθέντε επικράτησε με 2-1. Οι "Δράκοι" μπορεί να έκαναν το 1-1 στο 73' με τον Τέλες (το 1-0 έγινε στο 60' με τον Λουρενσί), αλλά η Ζιλ Βιθέντε με γκολ του Κράεβ τέσσερα λεπτά μετά την ισοφάριση κατέκτησε τη νίκη.

Η Πόρτο, υπενθυμίζεται, είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League. Αν οι "ερυθρόλευκοι" περάσουν τη Μπασακσεχίρ και η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο την Κρασνοντάρ (νίκη 1-0 των Πορτογάλων στο πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία), τότε οι δυο τους θα συναντηθούν στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ