ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο - Μαρίτιμο 1-0: Πέταξαν στην κορυφή οι "Δράκοι"

Πόρτο - Μαρίτιμο 1-0: Πέταξαν στην κορυφή οι "Δράκοι"

Με το γρήγορο γκολ του Κορόνα, η Πόρτο κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Μαρίτιμο, με το οποίο προσπέρασε την Μπενφίκα στην πρώτη θέση της LIGA NOS.

Μετά το 2-2 της Μπενφίκα κόντρα στην Πορτιμονένσε, όπου μάλιστα προηγήθηκε 2-0, η Πόρτο εκμεταλλεύτηκε πλήρως το δώρο των Λουζιτανών και με νίκη απέναντι στη Μαρίτιμο κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση της LIGA NOS.

Οι "Δράκοι" επιβλήθηκαν 1-0 στο Ντραγκάο χάρη σε γκολ του Κορόνα με δεξί σουτ μόλις στο 6ο λεπτό, ως το φινάλε του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και πλέον στρογγυλοκάθονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Πόρτο είναι σε καλύτερο φεγγάρι από τη μεγάλη αντίπαλό της, η οποία μάλιστα πριν μερικές ημέρες είδε να δέχεται επίθεση με πέτρες το πούλμαν της από εξαγριωμένους οπαδούς της μετά το 0-0 με την Τοντέλα στο "Ντα Λουζ".

Έπειτα από 26 αγωνιστικές, η Πόρτο έχει 63 βαθμούς έναντι 61 της Μπενφίκα, ενώ σε απόσταση βρίσκεται η 3η Μπράγκα με 46. Η μάχη τίτλου μαίνεται στην Πορτογαλία, αλλά η ομάδα του Οπόρτο έχει αυτή την στιγμή την κατάσταση στα χέρια της.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ