ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο: Περνά ιατρικά ο Ζαϊντού

Santa Clara's Zaidu Sanussi, center, celebrates after scoring his side's second goal during the Portuguese League soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, June 23, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Manuel de Almeida/Pool via AP)
Santa Clara's Zaidu Sanussi, center, celebrates after scoring his side's second goal during the Portuguese League soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, June 23, 2020. The Portuguese League soccer matches are being played without spectators because of the coronavirus pandemic. (Manuel de Almeida/Pool via AP) AP

Ο Ζαϊντού, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, περνά εντός της Κυριακής ιατρικά για λογαριασμό της Πόρτο. Κλείδωσε σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ η συμφωνία των δράκων με τη Σάντα Κλάρα και τον Νιγηριανό αριστερό μπακ.

Οριστικά στην Πόρτο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζαϊντού σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο. Όπως αναφέρουν τα media της χώρας κλείδωσε η συμφωνία ανάμεσα στην Πόρτο και τη Σάντα Κλάρα για τον 23χρονο Νιγηριανό αριστερό μπακ, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη χώρα της Ιβηρικής ( Maisfutebol, A Bola) ο Αφρικανός αναμένεται να περάσει εντός της Κυριακής (30/8) από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Το κόστος του deal ανάμεσα στην Πόρτο και τη Σάντα Κλάρα έκλεισε στα 4.000.000 ευρώ. Ο τεχνικός διευθυντής της Σάντα Κλάρα, Ντιόγκο Μπόα Άλμα, είχε μιλήσει στο Sport24.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Ο Ζαϊντού επέλεξε τελικά την Πόρτο με τον προπονητή της και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρζιο Κονσεϊσάο, να επιμένει πολύ στην απόκτησή του σύμφωνα με τα πορτογαλικά ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Jogo: "Κοντά σε συμφωνία με Ζαϊντού η Πόρτο"
Σάντα Κλάρα: "Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ζαϊντού για αντί-Τσιμίκα"
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ζαϊντού
TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ