ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πόρτο: Βρήκε τον αντί-Κασίγιας και δίνει 5 εκατ. ευρώ

Chelsea's Eden Hazard hugs Frankfurt goalkeeper Kevin Trapp after scoring the winning penalty in a shootout during the Europa League semifinal second leg soccer match between FC Chelsea and Eintracht Frankfurt at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's Eden Hazard hugs Frankfurt goalkeeper Kevin Trapp after scoring the winning penalty in a shootout during the Europa League semifinal second leg soccer match between FC Chelsea and Eintracht Frankfurt at Stamford Bridge stadium in London, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Ίκερ Κασίγιας κρέμασε τα γάντια του και η Πόρτο αναζητά τον επόμενο φύλακα της εστίας της. Στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι οι "δράκοι" κινούνται για τον Κέβιν Τραπ.

Χτύπησε την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν για τον διάδοχο του Ίκερ Κασίγιας η Πόρτο. Τόσο η Equipe όσο και η Parisien υποστηρίζουν με δημοσιεύματα πως οι "δράκοι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κέβιν Τραπ ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Άιντραχτ.

Στην πρώτη προσέγγιση από πορτογαλικής πλευράς προς την γαλλική, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο φέρεται να προσέφερε στους Παριζιάνους 5 εκατ. ευρώ για να δώσουν το "ok" στη διαπραγμάτευση. Οι Άραβες της Παρί αρνήθηκαν και η Πόρτο δεν αποκλείεται να επανέλθει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραπ δεσμεύεται βάσει συμβολαίου με την PSG για ακόμα 12 μήνες και από Γενάρη θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με όποιο κλαμπ θέλει και να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 29χρονος Γερμανός κίπερ έγραψε πέρυσι με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης 45 συμμετοχές, φτάνοντας στα ημιτελικά του Europa League, εκεί που αποκλείστηκε από την Τσέλσι που κατέκτησε στο τέλος το τρόπαιο.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ