ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πορτογαλία - Σερβία: H γκολάρα του Ντανίλο για το 1-1 (VIDEO)

Poland's Mateusz Klich fights for the ball with Portugal's Danilo, left, during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Poland at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Tuesday, Nov. 20, 2018. (AP Photo/Manuel Araujo)
Poland's Mateusz Klich fights for the ball with Portugal's Danilo, left, during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Poland at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Tuesday, Nov. 20, 2018. (AP Photo/Manuel Araujo) AP

Ο 27χρονος πρώην αμυντικός μέσος του Άρη και νυν της Πόρτο, Ντανίλο, με απίστευτο σουτ από μακριά ισοφάρισε (1-1) για την Πορτογαλία στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σερβία. (VIDEO)

Η Πορτογαλία υποδέχεται τη Σερβία - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020 και η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας άνοιξε το σκορ μόλις επτά λεπτά μετά από την έναρξή του με την εκτέλεση πέναλτι του σταρ του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς.

Οι Ίβηρες ισοφάρισαν στο 42ο λεπτό με τον Ντανίλο Περέιρα. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος της Πόρτο απέφυγε αντίπαλό του με προσποίηση και με απιθανο μακρινό σουτ (με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού) νίκησε τον Μάρκο Ντμίτροβιτς, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ.

Ο Ντανίλο είχε περάσει κι από την Ελλάδα το 2011. Είχε φορέσει τη φανέλα του Άρη, ως δανεικός από την Πάρμα. Δείτε το γκολ του Ντανίλο.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ