ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga: Μπλόκο στη Μαδέιρα για Πόρτο

Porto's Pepe gestures during the Europa League group G soccer match between FC Porto and Rangers FC at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto's Pepe gestures during the Europa League group G soccer match between FC Porto and Rangers FC at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο Πόρτο φλέρταρε με την ήττα στη Μαδέιρα, αλλά ο Πέπε γλίτωσε το βαθμό (1-1) κόντρα στη Μαρίτιμο στο 84' για τους δράκους, οι οποίοι βλέπουν την Μπενφίκα να ξεφεύγει στην κορυφή.

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Πόρτο στο Ντος Μπαρέιρος του Φουνσάλ στη Μαδέιρα. Η Μαρίτιμο άνοιξε το σκορ με γκολ του Μπαμπόκ μόλις έντεκα λεπτά μετά από την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι δράκοι φλέρταραν με την ήττα στα νησιά του Ατλαντικού, αλλά ο Πεπέ σκόραρε στο 84ο λεπτό και γλίτωσε για την ομάδα του πορτογαλικού Βορρά τουλάχιστον το βαθμό. Ακόμη κι έτσι, όμως, φαίνεται ότι χάνει την επαφή με την κορυφή καθώς η Μπενφίκα αρχίζει και ξεφεύγει.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ