ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ: Κοντά στην πρόσληψη του Ρούμπεν Αμορίμ

Braga's coaches Ruben Amorim, left, and Micael Sequeira stand by the touchline during the Europa League round of 32 second leg soccer match between SC Braga and Rangers FC at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Luis Vieira)
Braga's coaches Ruben Amorim, left, and Micael Sequeira stand by the touchline during the Europa League round of 32 second leg soccer match between SC Braga and Rangers FC at the Municipal stadium in Braga, Portugal, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ζόρζε Σίλας στην τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ το προσεχές καλοκαίρι, καθώς οι περιπτώσεις τον Πέδρο Μαρτίνς ή Αμπέλ Φερέιρα εμφάνισαν σημαντικές δυσκολίες για τα "λιοντάρια".

Τις προηγούμενες ημέρες τα ονόματα των Πέδρο Μαρτίνς και Αμπέλ Φερέιρα έπαιξαν δυνατά στο ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Ζόρζε Σίλας που θα αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ασχολείται μόνο με την ομάδα του, ενώ η υπόθεση του Φερέιρα είναι αρκετά περίπλοκη. Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την πορτογαλική ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στον 35χρονο τεχνικό της Μπράγκα, Ρούμπεν Αμορίμ.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται σε καλό σημείο και αναμένεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν ανακοινώσεις. Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Αμορίμ ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα πέσει αισθητά.

Ο Αμορίμ ανέλαβε την Μπράγκα τον περασμένο Δεκέμβριο και σε 13 αγώνες έχει 10 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, οδηγώντας την ομάδα του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο +4 από την τέταρτη Σπόρτινγκ. Θεωρείται το "next big thing" της προπονητικής στην Πορτογαλία και γι' αυτό το λόγο η Σπόρτινγκ θέλει να του δώσει τα ηνία.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ