ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Σπόρτινγκ - Μπενφίκα 0-2: Αφεντικά οι "αετοί" στη Λισσαβώνα

Benfica players celebrate after teammate Pizzi, right, scored their side's second goal during the Champions League group G soccer match between Benfica and Zenit St. Petersburg at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica players celebrate after teammate Pizzi, right, scored their side's second goal during the Champions League group G soccer match between Benfica and Zenit St. Petersburg at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Dec. 10, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η Μπενφίκα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Λισσαβώνα για την 17η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι "αετοί" επιβλήθηκαν 2-0 της Σπόρτινγκ στο "Ζοζέ Αλβαλάδε".

Η Μπενφίκα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Λισαβώνας για την 17η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι κάτοχοι του τίτλου και πρωτοπόροι της κατάταξης "αετοί" επιβλήθηκαν 2-0 της Σπόρτινγκ στο "Ζοζέ Αλβαλάδε" και, εκμεταλλευόμενοι την γκέλα της Πόρτο που ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από την Μπράγκα, αύξησαν στους επτά βαθμούς το προβάδισμά τους έναντι των "δράκων".

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπενφίκα ήταν ο Ράφα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (80', 90+9'). Ο Βλαχοδήμος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Σάμαρης έμεινε στον πάγκο.

Επίσης, αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Σπόρτινγκ. Ο ποδοσφαιριστής των "λιονταριών" θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποχώρησε με ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τους Λουζιτανούς.

AP Photo/Armando Franca

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ