ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπόρτινγκ: Τέλος ο Πεσέιρο

Porto's coach Jose Peseiro, reacts during their Portugal Cup final soccer match against Braga Sunday, May 22 2016, at the National stadium in Oeiras, outside Lisbon. (AP Photo/Steven Governo)
Porto's coach Jose Peseiro, reacts during their Portugal Cup final soccer match against Braga Sunday, May 22 2016, at the National stadium in Oeiras, outside Lisbon. (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Ζοζέ Πεσέιρο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ μετά την εντός έδρας ήττα (1-2) από την Εστορίλ για το πορτογαλικό Λιγκ Καπ.

Η εντός έδρας ήττα από την Εστορίλ για το πορτογαλικό Λιγκ Καπ (Taça da Liga) ήταν η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" των διοικούντων της Σπόρτινγκ.

Η μέτρια πορεία στην Primeira Liga ( 16 βαθμούς σε 8 ματς, στην 5η θέση) έτσι κι αλλιώς είχε προκαλέσει σκέψεις απομάκρυνσης του Ζοζέ Πεσέιρο από την τεχνική ηγεσία. Αυτές οι σκέψεις υλοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (31/10) κι ο 58χρονος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού αποτελεί παρελθόν από τα "λιοντάρια".

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας άνοιξε το σκορ με τον Ουεντέλ εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης στο "José Alvalade". Κι όμως η Εστορίλ έφυγε με τη νίκη! Ισοφάρισε με τον Σάντρο Λίμα στο 71' και πήρε τη νίκη με αυτογκόλ του Αντρέ Πίντο (πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού) στο 82'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ