ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Τα πήρε ο Σάντος με τις ερωτήσεις για τον Κριστιάνο

Τα πήρε ο Σάντος με τις ερωτήσεις για τον Κριστιάνο

Ο Φερνάντο Σάντος εκνευρίστηκε από τις διαδοχικές ερωτήσεις των Πορτογάλων δημοσιογράφων για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και υπενθύμισε σε αυστηρό τόνο ότι η συνέντευξη Τύπου είναι για το ματς με τη Λιθουανία κι όχι για τον σταρ της Γιουβέντους.

Η εθνική Πορτογαλίας ετοιμάζεται για τα ματς με τις αντίστοιχες των Λιθουανίας (14/11, 21:45) και Λουξεμβούργου (17/11, 16:00) στο πλαίσιο των δυο τελευταίων αγωνιστικών για τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι βομβάρδισαν με διαδοχικές ερωτήσεις τον ομοσπονδιακό προπονητή της σελεσάο, Φερνάντο Σάντος, για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο και την απόφασή του να πάει κατευθείαν στ' αποδυτήρια όταν αντικαταστάθηκε από τον Πάουλο Ντιμπάλα στο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Ο Σάντος εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής και υπενθύμισε σε αυστηρό τόνο στους συμπατριώτες τους ότι η συνέντευξη Τύπου διεξάγεται για το ματς της εθνικής ομάδας κι όχι μεμονωμένα για τον CR7

"Εάν δεν ήταν καλά, δεν θα ήταν στην αποστολή. Όλοι θέλουν να πουν κάτι για τον Ρονάλντο. Αυτό γίνεται γιατί είναι αυτός και γίνεται περισσότερο από κάθε άλλον. Αυτή η συνέντευξη Τύπου δεν είναι για τον Κριστιάνο, αλλά για το ματς της Πορτογαλίας με τη Λιθουανία", υποστήριξε ο Σάντος.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ