LA LIGA

Αλαβές - Βαλένθια 1-1: Γκέλα για τις "νυχτερίδες"

Valencia's Dani Parejo kicks the ball during the Champions League Group H soccer match between Chelsea and Valencia at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Valencia's Dani Parejo kicks the ball during the Champions League Group H soccer match between Chelsea and Valencia at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Βαλένθια αν και προηγήθηκε με όμορφο γκολ του Παρέχο τελικά υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1, κόντρα στην Αλαβές.

Η Αλαβές υποχρέωσε σε γκέλα τη Βαλένθια στο παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της La Liga. Με τη Βαλένθια να μένει στην 7η θέση με 42 βαθμούς και να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο την πρώτη τριάδα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο γκολ του Παρέχο στο 34' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 73΄με τον Μέντεζ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Αλαβές μάλιστα στο 90' έχασε κλασική ευκαιρία για να πάρει τη νίκη και να φτάσει στην ολική ανατροπή αλλά ο Ντιακαμπί με σωτήρια τάκλιν έσωσε την ομάδα του.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ