LA LIGA

Ατλέτικο: Δεν χάνει μόνο τον Γκριεζμάν αλλά και 4 αμυντικούς της!

Atletico's Antoine Griezmann, right, and his teammate Juanfran react during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. Chelsea won 2-1.(AP Photo/Paul White)
Atletico's Antoine Griezmann, right, and his teammate Juanfran react during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. Chelsea won 2-1.(AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η αποστολή του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι πολύ δύσκολη τη νέα σεζόν καθώς εκτός από τον Γκριεζμάν, όλα δείχνουν ότι χάνει και μία τετράδα αμυντικών της!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έριξε "βόμβα" στους φίλους της Ατλέτικο κοινοποιώντας το βράδυ της Τρίτης -από κοινού με τους Μαδριλένους- την απόφαση να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Ντιέγκο Σιμεόνε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Και αυτό γιατί δεν χάνει μόνο τον Γάλλο επιθετικό αλλά και μία τετράδα παικτών που είχαν ταυτιστεί με τη σκληρή και ανθεκτική αμυντική γραμμή των "ροχιμπλάνκος" τα τελευταία χρόνια και είχαν παίξει καταλυτικό ρόλο στο να πετύχει σημαντικούς στόχους εντός και εκτός συνόρων.

Οι δύο ήταν γνωστοί, με τον Ντιέγκο Γκοντίν και τον Λουκάς Ερναντές να έχουν κουνήσει μαντήλι ήδη και να αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους σε Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα από τη στιγμή που βρήκαν καλύτερες οικονομικά προσφορές, ενώ δύο ακόμα παίκτες είναι στην πόρτα της εξόδου.

Atletico Madrid coach Diego Simeone arrives for a press conference at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 19, 2019. Juventus will play Atletico Madrid in a first leg, round of sixteen, Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Andrea Comas)
Atletico Madrid coach Diego Simeone arrives for a press conference at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 19, 2019. Juventus will play Atletico Madrid in a first leg, round of sixteen, Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της η "Marca", ο Χουάνφραν πήρε την απόφαση να φύγει από την Ατλέτικο το καλοκαίρι και να αναζητήσει αλλού την τύχη του μετά από οκτώ χρόνια στην ομάδα της Μαδρίτης (μεταγραφή το 2011 από την Οσασούνα), με τον 34χρονο δεξιό φουλ-μπακ να μετράει πάνω από 300 παρουσίες με την "Ατλέτι", εκ των οποίων οι 29 τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως την πόρτα της εξόδου θα διαβεί και ο Φιλίπε Λουίς καθώς δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Ατλέτικο κινδυνεύει να έχει οδυνηρές απώλειες και στη μεσαία γραμμή με πιθανή αποχώρηση του Ρόντρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

VIDEO Γκριεζμάν: "Γι' αυτό φεύγω"
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ