LA LIGA

Ατλέτικο: Έχει να νικήσει από το 2010 στη La Liga τον Μέσι και την παρέα του

Barcelona's Lionel Messi celebrates his goal with Barcelona's Jordi Alba z during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates his goal with Barcelona's Jordi Alba z during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Ατλέτικο υποδέχεται στις 22:00 τη Μπαρτσελόνα στο "Wanda Metropolitano" και κυνηγά την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα απέναντι στους μπλαουγκράνα από το 2010.

Η Ατλέτικο φιλοξενεί στις 22:00 στο "Wanda Metropolitano" τη Μπαρτσελόνα και έχει εναντίον της την παράδοση απέναντι στους Καταλανούς. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει να νικήσει σε επίπεδο πρωταθλήματος από το μακρινό 2010, μετρώντας σε 18 παιχνίδια μόλις πέντε ισοπαλίες, ενώ 13 νίκες έχουν οι "μπλαουγκράνα".

Η τελευταία φορά που οι ροχιμπλάνκος κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, ήταν στις 14/2/2010, όταν επιβλήθηκαν 2-1, με τους Ντιέγκο Φορλάν και Σιμάο Σαμπρόσα να είναι οι σκόρερ τους. Έκτοτε, η παράδοση είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα, η οποία μάλιστα στη Μαδρίτη μετράει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες έκτοτε με γκολ 13-7 υπέρ της.

Μια ισοπαλία βέβαια πανηγυρίστηκε περισσότερο από νίκη, αφού με το 1-1 που πήρε η Ατλέτικο το 2014 στο "Καμπ Νου", στέφθηκε πρωταθλήτρια. Όσο για τον Λιονέλ Μέσι, έχει σκοράρει 24 φορές σε 26 ματς απέναντι στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας και με τη φόρμα που έχει, δεν αποκλείεται να αυξήσει και άλλο το κοντέρ του.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ